Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι – 70 κλήσεις στην Πυροσβεστική – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποτάμια μετατράπηκαν τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, μπορεί η βροχή να διήρκησε μόλις λίγα λεπτά, ωστόσο, το χρονικά διάστημα αυτό ήταν αρκετό ώστε να «πλημμυρίσουν» ακόμη μια φορά κεντρικοί δρόμοι της συμπρωτεύουσας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τροχαίο ατύχημα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα στη Μουδανιών, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη λίγο πριν την έξοδο για τον περιφερειακό, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Έτσι, σε όλο τον περιφερειακό και στα δύο ρεύματα κατεύθυνσης παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσίευσαν τοπικά μέσα, οι οδηγοί στους δρόμους κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

Mάλιστα, σύμφωνα με το thestival.gr, η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 70 κλήσεις, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της για 11 αντλήσεις υδάτων και μία αφαίρεση αντικειμένου.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της κακοκαιρίας, δύο δέντρα έπεσαν και επί τόπου έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής προκειμένου να τα κόψουν και να τα απομακρύνουν.

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: thesstoday.gr, thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ