Θεσσαλονίκη: Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη φωνή…»

Η δολοφονία του Άλκη στη Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει ανοίξει το θέμα για την οπαδική βία.

Μια νέα μαρτυρία γυναίκας σχετικά με τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου προκαλεί συγκίνηση αλλά και οργή για τα όσα βίωσε ο Άλκης τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα είπε στον ΣΚΑΪ, ότι «όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Το ότι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όταν άρχισε η φασαρία, αυτό το πληροφορηθήκαμε. Αυτό που άκουσα και το είπα κατ’ επανάληψιν, ειλικρινά δεν μπορώ να το πω… ‘Φτάνει, μην με χτυπάτε άλλο… Φτάνει…’

Θεσσαλονίκη- δολοφονία- Άλκης

Και μετά τον κουβάλησαν από εκεί, τον έφεραν εδώ και πάει ένας κύριος και του λέει «άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου», αλλά ήταν αναίσθητος, αστυνομικοί, ασθενοφόρα (σ.σ είχαν έρθει), αλλά ήδη ο Άλκης… Δυστυχώς, τον είχαν αποτελειώσει…».

Σύμφωνα με την ίδια, «ήταν πάνω από 10 άτομα. Ήταν βασικά δύο αυτοκίνητα, και όταν εκτέλεσαν την αποστολή τους ακούγεται από εκεί μια φωνή και λέει «εντάξει τους αποτελειώσατε»; Σταμάτησε και φύγανε… Αυτό δεν θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…»  συνέχισε τη σοκαριστική διήγησή της η γυναίκα.

Για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ερευνά εντατικά η ελληνική Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί άλλο άτομο, πέρα από τον 23χρονο ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, και αρνείται κάθε ανάμιξη στη δολοφονία του Άλκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ο 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Ο 20χρονος είχε αναζητηθεί και την Παρασκευή από την Αστυνομία για να εξεταστεί. Ωστόσο δεν εντοπίστηκε και πιθανολογείται ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ