Σοβαρά επεισόδια στη Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν σε τραυματισμούς και διακοπή του ματς, σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Κασσάνδρα και την Γαλάτιστα στη Χαλκιδική.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48΄ με τον Νίκο Λαδόπουλο, υπό τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Τα αίματα άναψαν στο 75΄, όταν η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό για «θέατρο». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων, ενώ στη συνέχεια κάποιοι από τους θεατές ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα.

Ο τελευταίος αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο και μετέβη στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Επίσης, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, στις καταθέσεις τους δεν υπέδειξαν τα άτομα που τους επιτέθηκαν και έτσι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα οι δράστες. Οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια την ώρα του επεισοδίου. Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη του αγώνα δεν ζητήθηκε αστυνομική παρουσία, ωστόσο κλήθηκε όταν ξεκίνησε το επεισόδιο. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

Σημειώνεται ότι πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ