Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία πωλητών λαϊκών αγορών – Προειδοποιούν για απεργία διαρκείας

Σύνοψη από το

  • Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής, την τεκμαρτή φορολόγηση και τα φορολογικά εμπόδια.
  • Ο πρόεδρος του Σωματείου Ομόνοια, Κώστας Καρυπίδης, προειδοποίησε για διαρκή απεργία αν δεν βρεθεί λύση στα αιτήματά τους.
  • Η πορεία των διαδηλωτών ξεκίνησε από την Τούμπα, κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και θα συνεχιστεί στα Μάλγαρα προς υποστήριξη των αγροτών.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών βγήκαν παρά τον βροχερό καιρό στη Θεσσαλονίκη να διαδηλώσουν για την επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής, την τεκμαρτή φορολόγηση και για τα συνεχή και δυσβάσταχτα φορολογικά εμπόδια.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης Ομόνοια, Κώστας Καρυπίδης, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε καθημερινή καταγραφή προϊόντων ενώ είμαστε εκτεθειμένοι στο πεζοδρόμιο» και προσθέτει: «Αν δεν το πάρει πίσω ο υπουργός ή δεν μας βρει μία λύση θα κάνουμε διαρκή απεργία».

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί από το γήπεδο της Τούμπας μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτές θα προβούν στα Μάλγαρα να στηρίξουν τον αγώνα τον αγροτών.

Δείτε το βίντεο του Thesspost:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK