Θεσσαλονίκη: 37χρονη δέχτηκε επίθεση από την πεθερά και απειλές από τον σύζυγο – «Θα σε θάψω ζωντανή»

Μία 37χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, κατήγγειλε ότι την χτύπησε η 66χρονη πεθερά της και την απείλησε ο 45χρονος σύζυγος της, στην Θεσσαλονίκη. Εις βάρος των δύο τελευταίων ασκήθηκε ποινική δίωξη, αντίστοιχα, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στην Νέα Μεσημβρία. Εκεί, η 66χρονη φέρεται να τραυμάτισε την νύφη της, γδέρνοντάς την με τα νύχια στο πρόσωπο, ενώ ο 45χρονος φέρεται να την απείλησε τηλεφωνικά μετά το προηγούμενο επεισόδιο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2007 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ηλικίας από ενός έτους έως 13 ετών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, grtimes.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πεθερά μετέβη στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει τη νύφη της στις δουλειές.

Όταν η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της επειδή πείραζε τα μικρότερα παιδιά εκείνη της «έβγαλε γλώσσα» , της αντιμιλούσε και μετά πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της στη δουλειά για να διαμαρτυρηθεί. Στη συνέχεια ο 45χρονος τηλεφώνησε και είπε στη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι επειδή δεν προσέχει τα παιδιά και πίνει και καπνίζει.

Η πεθερά  πήρε το μέρος του γιου της και διαπληκτίστηκε με τη νύφη της . Τότε οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η 66χρονη με τα νύχια της έγδαρε την 37χρονη στο πρόσωπο και στα χέρια ενώ η τελευταία της τράβηξε τα μαλλιά. Στη συνέχεια αποχώρησε και την ακολούθησαν και οι μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας.

Ο 45χρονος ξαναπήρε τηλέφωνο και είπε στη γυναίκα του ότι θα την τελειώσει και θα την θάψει ζωντανή, σύμφωνα με την καταγγελία.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οδήγησε τους εμπλεκόμενους στο τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ