Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι η Σοφία, η Άννα Μαρία και ο Νικόλαος – Συνεχίζονται οι εργασίες

Τατόι

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες και οι προετοιμασίες στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Πριν από λίγη ώρα έφτασαν στο Τατόι η σύζυγος του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία και η αδελφή του εκλιπόντος, Σοφία με ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στο σημείο προκειμένου να δουν τον χώρο και να επιβλέψουν τις προετοιμασίες έφτασαν και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο Νικόλαος έφτασε οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητο.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά στο Τατόι καθώς στον χώρο επιτρέπεται η είσοδος μόνο στα μέλη της οικογένειας, τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Σημειώνεται ότι το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναμένεται να δώσουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες Δανίας, Σουηδίας, Ισπανίας και Νορβηγίας.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία ορίστηκε ως υπεύθυνη για τη διαμόρφωση του χώρου. Η ίδια βρέθηκε χθες στο Τατόι για να δει τον χώρο και να οργανωθούν οι εργασίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποδέχθηκε το αίτημα της οικογένειας να τελέσει την εξόδιο ακολουθία την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στο Τατόι

Exit mobile version