Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι η Σοφία, η Άννα Μαρία και ο Νικόλαος – Συνεχίζονται οι εργασίες

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες και οι προετοιμασίες στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Τατόι πριν από την ταφή

Πριν από λίγη ώρα έφτασαν στο Τατόι η σύζυγος του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία και η αδελφή του εκλιπόντος, Σοφία με ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στο σημείο προκειμένου να δουν τον χώρο και να επιβλέψουν τις προετοιμασίες έφτασαν και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο Νικόλαος έφτασε οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητο.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ετοιμάζεται το Τατόι για την ταφή του – ΒΙΝΤΕΟ

Τατόι

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά στο Τατόι καθώς στον χώρο επιτρέπεται η είσοδος μόνο στα μέλη της οικογένειας, τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού.

Βαρουφάκης στον Realfm 97,8: Ούτε ταφή στο Τατόι, ούτε δημοσία δαπάνη για τον Γλύξμπουργκ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Σημειώνεται ότι το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναμένεται να δώσουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες Δανίας, Σουηδίας, Ισπανίας και Νορβηγίας.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία ορίστηκε ως υπεύθυνη για τη διαμόρφωση του χώρου. Η ίδια βρέθηκε χθες στο Τατόι για να δει τον χώρο και να οργανωθούν οι εργασίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποδέχθηκε το αίτημα της οικογένειας να τελέσει την εξόδιο ακολουθία την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στο Τατόι

Τατόι Τατόι Τατόι

Τατόι Τατόι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ