Τροχαίο στη Βούλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της 15χρονης – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τροχαίο συνέβη νωρίτερα στη Βούλα όταν οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε μια 15χρονη μαθήτρια.

Τροχαίο στη Βούλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθήτρια

Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο σε 10 λεπτά, την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο «Παίδων». Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, notia.gr, η μαθήτρια δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του τροχαίου βρέθηκαν στελέχη του Δήμου Βάρης -Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ οι γονείς της 15χρονης ενημερώθηκαν για το τροχαίο από το σχολείο της.

Η 59χρονη οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Στη διασταύρωση υπάρχει διάβαση πεζών με φανάρι.

«Ήταν αρκετά δυνατό το χτύπημα» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο είπε στην ΕΡΤ1 ότι βρισκόταν στο φανάρι που υπάρχει στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με την Σωκράτους.

«Είδα ένα αυτοκίνητο να χτυπά έναν πεζό, δεν ήξερα τότε ότι ήταν ένα παιδί, και να το πετά στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό. Η μαθήτρια έπεσε κάτω, αλλά όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν αρκετά δυνατό το χτύπημα. Η κοπέλα ήταν μπρούμυτα αρχικά και μετά κατάλαβα ότι είχε τις αισθήσεις της. Ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε ότι το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα και ότι  ένας δημοτικός υπάλληλος που περνούσε από το σημείο βοήθησε πάρα πολύ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ