Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανακρίτρια την ρωτούσε τι όνειρα βλέπει – Η ανάκριση ήταν μεσημεριανάδικο

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε την Τετάρτη το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον λόγο για τον οποίο ζητήθηκε η εξαίρεση της ανακρίτριας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι προκάλεσε την υποξία σε Μαλένα και Ίριδα – Ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης απαντά

Ο κ. Κούγιας είπε «ζητήσαμε από την ανακρίτρια να καλέσει ιατροδικαστές από όλη την Ελλάδα για να αντικρούσουν τη γνωμάτευση των Καρακούκη και Καλόγρηα. Αρνήθηκε εκείνη και τότε κάναμε αίτηση εξαίρεσης, η οποία απορρίφθηκε».

Ο συνήγορος της 34χρονης τόνισε ότι «χθες στην απολογία για την Μαλένα και την Ίριδα, περιμέναμε να κληθεί η κατηγορούμενη σε τυπική κλήση και μετά να την αφήσει ελεύθερη. Όμως χθες, η ανακρίτρια την ρωτούσε: «Μπορείτε να μας πείτε τι όνειρα βλέπετε; Ποια σχέση είχατε; Έχετε περάσει καρκίνο στο παρελθόν; Έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;». Τότε της είπα εγώ ότι «αντί να την καλέσετε για τυπική κλήση, εσείς συνεργάζεστε με την κα Σπηλιοπούλου. Αντί να την ρωτήσετε ουσιαστικές ερωτήσεις, έχετε μεταβάλει την απολογία σε συζήτηση για πρωινάδικο, όταν ρωτάς τι όνειρα βλέπεις και πώς τα ερμηνεύεις». Κάναμε αίτηση εξαίρεσης, αλλά είναι δεδομένο ότι θα απορριφθεί και αυτή, ουδέποτε έχει γίνει δεκτή αίτηση εξαίρεσης».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατατέθηκε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι «πραγματικά η ανάκριση χθες ήταν μεσημεριανάδικο. Καλά είναι τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα για την τηλεθέαση, αλλά όχι για τη Δικαιοσύνη».

Σε ό, τι αφορά την έκβαση της υπόθεσης στη δικαστική αίθουσα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι είναι βέβαιος για την αθώωσή της, σημειώνοντας ότι «το δικαστήριο στηρίζεται τις αναφορές των επιστημόνων. Εάν πέσουμε σε δικαστήριο που θα λειτουργήσει όπως έχει λειτουργήσει έως τώρα η ανάκριση δεν έχουμε καμία τύχη. Δεν υπάρχει αθώος που έχει καταδικαστεί. Κανένας Κούγιας και κανένας καλύτερος δικηγόρος δεν βγάζει κανέναν ένοχο, αθώο. Εγώ δεν μπορώ να αθωώσω έναν άνθρωπο που δεν είναι αθώος. Εγώ δεν αθωώνω ανθρώπους».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ