Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατατέθηκε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας

Αίτημα εξαίρεσης κατά της ανακρίτριας κατατέθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου, με το οποίο υποστηρίζει ότι η ανακρίτρια μεροληπτεί εις βάρος της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διεκόπη η απολογία της – Δήλωση – «βόμβα» από τον Κούγια

Της Άννας Κανδύλη 

Το αίτημα κατατέθηκε στον εισαγγελέα και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστεί το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενδεχομένως και αύριο να υπάρξει βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, που θα αποφανθεί επί του αιτήματος.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 31 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση εξαίρεσης, η απολογία θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Η εμπλοκή στην απολογία της και η δήλωση Κούγια

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου διεκόπη χωρίς να ολοκληρωθεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Σε δήλωσή του, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε τα εξής:

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητά της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους. Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν την υπογράψει η κατηγορούμενη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας τη μεροληπτικότητά της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη. Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ