Τέμπη: Βγήκε από την ΜΕΘ του «Παπανικολάου» η 25χρονη Ανυσία – Το «ευχαριστώ» του πατέρα της

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης Ανυσία, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μετά τον τραυματισμό της κατά την σύγκρουση των δύο τρένων, στα Τέμπη.

Τέμπη: Δεν ήταν ποτέ σε κώμα η 25χρονη, λέει ο πατέρας της

Ένα μήνα μετά την πολύνεκρη τραγωδία, η 25χρονη βγήκε από την Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, όπου θα μπορούν να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι.

Πληροφορίες του thestival, αναφέρουν ότι η νοσηλεία της Ανυσία θα συνεχιστεί στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη διεκομίσθη στο «Παπανικολάου» από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στις 2 Μαρτίου.

Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» του πατέρα της 25χρονης

Την ευχάριστη εξέλιξη με την υγεία της Ανυσία, έκανε γνωστή ο πατέρας της, με ανάρτησή του στα social media. Όπως αναφέρει, η κόρη του μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη, ενώ εκφράζει την βεβαιότητά του ότι «θα γίνει καλά».

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση. Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!», έγραψε συγκεκριμένα ο πατέρας της 25χρονης στο Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ