Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδελφός 48χρονου αγνοούμενου – «Το τηλέφωνό του χτυπούσε κανονικά» λέει στο enikos.gr

Στο enikos.gr μίλησε ο αδελφός 48χρονου αγνοούμενου από τη Θεσσαλονίκη,  ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και ταξίδευε με το μοιραίο Intercity, που συγκρούστηκε με την εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη

Τέμπη: «Ξέρω ότι θα πάρω το κοριτσάκι μου στο κουτί, θα μείνει ένα πιάτο άδειο στο τραπέζι» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας αγνοούμενης

Χθες (1/3) κλιμάκιο της αστυνομίας επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας και πήρε δείγμα DNA από την μητέρα του αγνοούμενου, ώστε να γίνει ταυτοποίηση.

«Το τηλέφωνό του χτυπούσε κανονικά»

«Τελευταία φορά μιλήσαμε 1 ώρα πριν ξεκινήσει το τρένο», τόνισε στο enikos.gr ο αδερφός του 48χρονου Ανδρέα Παυλίδη.

Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα – Η τελευταία φορά που μίλησαν

«Ο Ανδρέας θα έφτανε στο σπίτι στις 11.30 το βράδυ. Η μητέρα μου τον κάλεσε κατά τις 11 αλλά δεν έλαβε κάποια απάντηση. Όσες φορές κι αν τον κάλεσα, κατά τις 6 το ξημέρωμα, το τηλέφωνό του χτυπούσε κανονικά πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή του δεν κάηκε μετά την σύγκρουση. Αυτό μας αφήνει ένα μικρό παραθυράκι αισιοδοξίας», συνέχισε.

Λιγοστεύουν οι ελπίδες

Παρά την συγκρατημένη αισιοδοξία του, ο αδελφός του αγνοούμενου υπογράμμισε στο enikos.gr ότι «δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να βρεθεί ζωντανός».

Τέμπη: Η πρώτη ανακοίνωση του ΟΣΕ για την τραγωδία – «Το ελάχιστο που οφείλουμε, είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη»

«Εικάζω ότι βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι, ακριβώς γιατί συνήθιζε να χρησιμοποιεί το laptop της δουλειάς προκειμένου να εργαστεί και μόνο στο πρώτο βαγόνι υπήρχε Wi-Fi», υπογράμμισε ο Σωκράτης Παυλίδης.

«Περιμένουμε είτε σήμερα είτε αύριο νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία για ενδεχόμενη ταυτοποίηση», συμπλήρωσε ο αδελφός του αγνοούμενου.

 

Η ανάρτηση συγγενούς του αγνοούμενου στο Facebook

 

Αγνοούμενος Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ