Τέμπη: «Σχόλασε κανονικά στην ώρα του» – Τι λένε από το περιβάλλον του σταθμάρχη που είχε βάρδια πριν από τον 59χρονο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι βάρδιες στο σταθμαρχείο της Λάρισας, το μοιραίο βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν συγκρούστηκαν μετωπικά το επιβατικό τρένο και η εμπορική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 57 συνάνθρωποί μας στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη: Ενισχύεται η αντισυστημική ψήφος – Τι λέει ο Δημήτρης Μαύρος στον Realfm 97,8

Η συζήτηση έχει ανοίξει για το ποιοι ευθύνονται για το γεγονός ότι ο άπειρος 59χρονος σταθμάρχης, που έχει ήδη προφυλακιστεί, ήταν μόνος του τις κρίσιμες στιγμές πριν από το σιδηροδρομικό δυστύχημα και το θέμα βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών, που διερευνούν τα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 59χρονος έκανε λανθασμένους χειρισμούς στην κατεύθυνση των τρένων με αποτέλεσμα την φονική σύγκρουση. Τι συνέβη όμως με τους υπόλοιπους σταθμάρχες που εργάζονταν πριν απ’ αυτόν και θα έπρεπε μέχρι κάποια ώρα να βρίσκονται μαζί του;

Τέμπη – Πλεύρης: 13 τραυματίες νοσηλεύονται – 7 παραμένουν σε ΜΕΘ, οι 4 από αυτούς διασωληνωμένοι

Η εκπομπή LiveNews επικοινώνησε με το περιβάλλον του σταθμάρχη της βάρδιας 14:00 – 23:00. Όπως ισχυρίζονται, ο ίδιος σχόλασε κανονικά στην ώρα του.

Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον του επισημαίνουν ότι η περασμένη Τρίτη ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα και ο ίδιος είχε κάνει επιτυχώς 35 ελιγμούς στην βάρδιά του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρώτος ελιγμός του άπειρου συναδέλφου του (όταν έμεινε μόνος του), προκάλεσε την σύγκρουση.

Τέμπη: Ολοκληρώθηκε η ανάλυση των δειγμάτων DNA – Ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε ανησυχία για το γεγονός ότι θα αναλάμβανε ένας άπειρος χειριστής σε ένα τέτοιο νευραλγικό σημείο, απάντησαν πως ναι μεν υπήρχε ανησυχία, αλλά δεν ήταν δική του αρμοδιότητα. «Σχόλασε κανονικά στην ώρα του», λένε από το περιβάλλον του σταθμάρχη της βάρδιας 14.00 – 23.00 στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ