Πεδίο μάχης η οδός Πειραιώς: Ταλαιπωρία για τους οδηγούς – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Πεδίο μάχης θυμίζει η οδός Πειραιώς έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν  στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι οδηγοί, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη, ήταν εγκλωβισμένοι στο σημείο για περισσότερο από μία ώρα, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο εστίες φωτιάς  και καμένοι κάδοι απορριμμάτων υπάρχουν στην μέση του δρόμου. Τα αυτοκίνητα κινούνται ανάμεσα σε εμπόδια με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Δείτε το βίντεο αναγνώστη:

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος όταν άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Στην συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν μπροστά από το μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη, όπου οι αστυνομικοί απώθησαν τους αγνώστους προς την Πανεπιστημίου.

Ακολούθησαν συγκρούσεις μπροστά από την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, ενώ πλέον η ένταση μεταφέρεται προς την πλατεία Ομονοίας.

Παράλληλα επεισόδια σημειώθηκαν και στην οδό Σταδίου όπου οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Θεσσαλονίκη: Σκουπίδια στον Θερμαϊκό και ξηλωμένο φανάρι πεζών – Καταγγελία αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ