Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η ιστορία με το σκυλάκι της Δάφνης και του αδικοχαμένου Βάιου – Τους αναζητούσε επί ώρες στα συντρίμμια

Συγκινεί ακόμη μία ιστορία σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Μετά την σύγκρουση και εν μέσω του χάους που επικρατούσε, ένα σκυλάκι αναζητούσε επί ώρες μέσα στα συντρίμμια τους κηδεμόνες του, με τους οποίους επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία.

Τέμπη: Τα χαμόγελα των καλλιτεχνών στην πορεία που προκάλεσαν αντιδράσεις – Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Το σκυλάκι κατάφερε να βγει από τα βαγόνια και τριγυρνούσε κλαίγοντας στα χωράφια, ψάχνοντας ένα σημάδι ζωής του Βάιου Βλάχου και της συντρόφου του, Δάφνης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή T-live.

Δυστυχώς ο άτυχος Βάιος σκοτώθηκε από την σφοδρή σύγκρουση. Η σύντροφός του, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έως και τώρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία.

Τέμπη: Διόρθωσαν με μπλάνκο την ώρα αλλαγής βάρδιας των σταθμαρχών μετά την φονική σύγκρουση; Νέες αποκαλύψεις

Το ζευγάρι είχε περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε. Δυστυχώς επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα 57 συνάνθρωποί μας να χάσουν την ζωή τους. Μεταξύ αυτών και ο άτυχος Βάιος, που το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα.

Η πολιτική κηδεία του Βάιου τελέστηκε σήμερα στην Καρδίτσα, παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης.

Τέμπη: Νέα φοιτητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – «Ντροπή, φοιτητές ήταν» – ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με όσα είπε ο αδελφός της Δάφνης στην ίδια εκπομπή, η κατάστασή της είναι σταθερή και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ