Τέμπη: Νέα φοιτητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – «Ντροπή, φοιτητές ήταν» – ΦΩΤΟ

Αναβρασμός και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των φοιτητών σε όλη την χώρα, καθώς συνεχίστηκαν και σήμερα τα συλλαλητήρια για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν σήμερα φοιτητικοί σύλλογοι με κεντρικό σύνθημα «το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα Τέμπη Πορεία φοιτητών Αθήνα

 

Συγκέντρωση και πορεία φοιτητών και στην Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποίησαν, το μεσημέρι, φοιτητές και σπουδαστές. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι, στην Καμάρα, και ακολούθησε πορεία σε δύο τμήματα, σε κοντινή απόσταση και στην ίδια διαδρομή, με κατάληξη το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα, διαμαρτυρίας και έγραψαν ένα σύνθημα με κόκκινη μπογιά στο οδόστρωμα. Το ένα τμήμα της πορείας κατέληξε έξω από την πρυτανεία του ΑΠΘ και το δεύτερο έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Τέμπη Πορεία φοιτητών Θεσσαλονίκη Τέμπη Πορεία φοιτητών Θεσσαλονίκη Τέμπη Πορεία φοιτητών Θεσσαλονίκη Τέμπη Πορεία φοιτητών Θεσσαλονίκη Τέμπη Πορεία φοιτητών Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ