Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Αίτημα για αναβολή της εκταφής του Ντένις Ρούτσι, θύματος της τραγωγίας στα Τέμπη, κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για ορισμό τεχνικού συμβούλου.
- Το αίτημα έγινε δεκτό από τις εισαγγελικές αρχές.
- Η εκταφή ορίστηκε να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή.
Αίτημα για αναβολή της εκταφής του Ντένις Ρούτσι, ενός εκ των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη, κατέθεσε η συνήγορος του Πάνου Ρούτσι, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να οριστεί τεχνικός σύμβουλος.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αίτημα έγινε δεκτό από τις εισαγγελικές αρχές και η εκταφή ορίστηκε να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Σημειώνεται ότι είχε δοθεί η παραγγελία για εκταφή γιου του Πάνου Ρούτσι και η ιατροδικαστής είχε ορίσει να γίνει η εκταφή του, την Παρασκευή.
