Ταύρος: Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο που παρασύρθηκε από τον προαστιακό – Πώς έγινε το ατύχημα

Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο ο οποίος παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού το βράδυ της Παρασκευής στον Ταύρο. Ο ανήλικος βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο.

Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ο 16χρονος βρισκόταν κοντά στη σιδηροδρομική διάβαση επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης.

Όταν κατέβηκαν οι μπάρες, ο ανήλικος φαίνεται να πέρασε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του έκανε σήμα να απομακρυνθεί και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχεία που έφτανε στο σημείο.

Τελικά όμως, ο 16χρονος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ταύρος: 16χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό
Φωτογραφία: INTIME

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για τις συνθήκες του ατυχήματος εξέδωσε, το βράδυ της Παρασκευής (07/04), και η Ελληνική Αστυνομία.

«Από τα – μέχρι στιγμής – στοιχεία, αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 20.00 της 7ης Απριλίου 2023, πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης στην περιοχή του Ταύρου, αναφέρονται τα κάτωθι:

Ανήλικος, ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ