Χάος σε πτήση – Ζήτησε ένα κοκτέιλ και τον έβγαλαν έξω με χειροπέδες

Η πτήση δεν πήγε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, καθώς ένας επιβάτης εκτός ελέγχου μεταφέρθηκε με χειροπέδες έξω από το αεροπλάνο. Και όλα αυτά για… ένα κοκτέιλ!

Ο δυσαρεστημένος επιβάτης απομακρύνθηκε βίαια από την πτήση του, όπως αναφέρει η NY POST, αφού του ζητήθηκε επανειλημμένα από το πλήρωμα να εγκαταλείψει τη θέση του.

Ο ανώνυμος επιβάτης υποτίθεται ότι ζήτησε ένα κοκτέιλ πριν από την πτήση, αλλά όταν του είπαν ότι δεν είναι εφικτό, ακολούθησε… το απόλυτο χάος. Σε ένα 5λεπτο κλιπ που δημοσιεύτηκε σε ένα viral νήμα του Reddit , ο άνδρας που κάθεται στην πρώτη θέση διαπληκτίζεται με το προσωπικό του αεροδρομίου. Προσπάθησαν να πείσουν τον επιβάτη να φύγει, ενημερώνοντάς τον ότι ο πιλότος ζήτησε την απομάκρυνσή του «πολλές φορές».

Ο ταξιδιώτης της American Airlines, σύμφωνα με το ιστολόγιο « View from the Wing », ρωτά τι έκανε για να τον οδηγήσει στην απομάκρυνσή του και οι δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι αξιωματικοί, υποστηρίζουν ότι «δεν σεβόταν το προσωπικό» και ότι «καβγάδισε με την αεροσυνοδό».

Σύμφωνα με το Nerd Wallet , ένα βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας πρώτης θέσης της American Airlines είναι οι προσφορές ποτών πριν από την αναχώρηση. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκαν να του δώσουν το ποτό είναι ασαφής.

Στο βίντεο, απογοητευμένοι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν στον άνδρα να κατέβει από το αεροσκάφος καθώς παραμένει καθισμένος, απρόθυμος να κουνηθεί. Κάποια στιγμή, βγάζει ακόμη και το τηλέφωνό του για να καταγράψει τον καβγά, το οποίο του αφαιρείται αμέσως από το χέρι.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες στον διάδρομο, ενώ τελικά τον πιάνουν βίαια και να τον τραβούν από τη θέση του καθώς φωνάζει «σταματήστε». Αφού βγήκαν έξω από το αεροπλάνο, οι αστυνομικοί σπρώχνουν τον άνδρα στον τοίχο της γέφυρας για να του περάσουν χειροπέδες καθώς κλαίει και πέφτει στο πάτωμα, χάνοντας ένα αθλητικό παπούτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ