Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται ο 16χρονος, που έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού στον Ταύρο και χτυπήθηκε από την αμαξοστοιχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για πτώση αγοριού στις γραμμές του Προαστιακού επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης. Στο σημείο Έσπευσαν άμεσα 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν σοβαρά τραυματισμένο τον 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Τζάνειο», όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο enikos.gr: «Είχαν κατέβει κανονικά οι ράμπες. Το παιδί πήγε να περάσει και ο φύλακας, που βρισκόταν εκεί, του έκανε σήμα με τον φακό του να απομακρυνθεί από τις γραμμές του προαστιακού, καθώς ερχόταν η αμαξοστοιχία. Το τρένο χτύπησε το παιδί, το οποίο δεν αντέδρασε καθόλου».

τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ