Καλύβια: Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό σχολικού που δεν είχε δίπλωμα – Εκτελούσε δρομολόγια και με το ΚΤΕΛ μέχρι πριν από 10 ημέρες

Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό σχολικού λεωφορείου στα Καλύβια, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Καλύβια: Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς – Τι απαντά στο enikos.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και τον Οκτώβριο του 2022 και του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Μάλιστα, τότε είχε επιτεθεί και στους αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο. Όπως είχε μεταδώσει το enikos.gr, κατά το παρελθόν είχε εντοπιστεί τόσο τον Σεπτέμβριο του 2018 όσο και τον Δεκέμβριο του 2019 να οδηγεί χωρίς δίπλωμα.

Μετέφερε και επιβάτες με δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της εκπομπής Live News ότι ο συγκεκριμένος οδηγός ήταν έως πρόσφατα ενεργός στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αττικής και μέχρι πριν από 10 ημέρες μετέφερε κόσμο.

Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου – Μετέφερε 40 μαθητές χωρίς δίπλωμα

«Το λεωφορείο αυτό ανήκει στον κύριο που το οδηγούσε, είναι ιδιοκτησίας των ΚΤΕΛ Αττικής. Το συγκεκριμένο λεωφορείο μαζί με άλλο ένα, που ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη, έχουν τεθεί εδώ και 10 ημέρες εκτός συγκοινωνιακού έργου», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδομιχελάκης, πρόεδρος των ΚΤΕΛ Αττικής.

Το μείζον ερώτημα όμως παραμένει πώς βρέθηκε στο σχολείο. Το ΚΤΕΛ λέει πως είχε βρεθεί μέσω τουριστικού γραφείου, όμως τα τουριστικά γραφεία δηλώνουν πως δεν εμπλέκονται.

«Δεν άνοιγε τις πόρτες για να κατέβουν τα παιδιά»

Γονέας παιδιού κατήγγειλε ακόμη ένα περιστατικό, που είχε συμβεί το 2021, με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο οδηγό, που είχε συμβεί το 2021.

Όπως είπε στην εκπομπή Live News, ο οδηγός είχε κρατήσει «ομήρους» τα παιδιά επειδή είχαν χαλάσει δύο χερούλια και απαιτούσε να του δοθούν 30 ευρώ.

«Εμείς είχαμε μία εμπειρία με τον συγκεκριμένο οδηγό τον Νοέμβριο του 21’. Μας παραπονιόταν τα παιδιά πως περνούσε κόκκινα φανάρια στην παραλιακή, οδηγούσε και είχε μπουκαλάκια μπύρας δίπλα του, μύριζε αλκοόλ, στην καραντίνα δεν φορούσε ποτέ μάσκα. Ώσπου μία ημέρα μας πήραν πανικόβλητα τα παιδιά και μας είπαν πως ο οδηγός σταμάτησε ξαφνικά το δρομολόγιο στην άκρη και απαιτούσε από τα παιδιά 30 ευρώ, γιατί ισχυριζόταν πως βρήκε δύο χερούλια από το πούλμαν σπασμένα…», ανέφερε αρχικά ο πατέρας.

«Πήγαμε εμείς εκεί και επενέβη η υποδιευθύντρια και τον διαβεβαίωσε ότι θα του δοθούν τα χρήματα για να κατεβάσει τα παιδιά από το πούλμαν, γιατί δεν άνοιγε τις πόρτες. Κλήθηκε η αστυνομία, φτάσαμε στο τμήμα με τον συγκεκριμένο άτομο, γιατί κατέβηκε κάτω, έβριζε γονείς μπροστά στα παιδιά, προσπάθησε να χειροδικήσει σε γονέα… Πάλι υπήρξε ένα πρόβλημα με το δίπλωμά του, τον κράτησαν εκεί και δεν ξέρουμε τι έγινε», τόνισε στη συνέχεια.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είχαν απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με σκοπό να απομακρυνθεί ο συγκεκριμένος οδηγός.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ