Τα ζώδια της εβδομάδας – ΒΙΝΤΕΟ

Η εβδομάδα που ξεκινά χρωματίζεται κυρίως από τη νέα σελήνη που πραγματοποιείται στις 11/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά κι από την αλλαγή στη διέλευση τόσο της Αφροδίτης, όσο και του Άρη που πλέον θα διελαύνουν στο Ζυγό. Ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών / διπλωματίας, αλλά και οικονομικών είναι σαφώς στο επίκεντρο της εποχής.  

Ο Ήλιος από το Σκορπιό υπόσχεται καλύτερη διάθεση (μεγαλύτερη άνεση, πιο θετική αίσθηση της πραγματικότητας) πιθανότατα σε πολλούς υδάτινους, ήτοι Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς γεννημένους στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:

8-15/7, 8-15/11, 6-13/3.

Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως τους Καρκίνους, Ιχθύς, Αιγόκερους, Παρθένους που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο. Ταύροι και Σκορπιοί (γεννημένοι κατά το β’ δεκαήμερο) θα τα πάτε καλύτερα ή χειρότερα στα σχετικά ζητήματα (επικοινωνίας κλπ.) αναλόγως της δικής σας διαχείρισης, αλλά και της συγκυρίας (όπως συμβολίζεται στο προσωπικό σας ωροσκόπιο).

Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους Διδύμους (γεννημένους έως και τις 29/5) και στους Υδροχόους (γεννημένους έως και τις 28/1), αλλά και σε ορισμένους Ζυγούς (γεννημένους έως και την 1/10)  και Κριούς (γεννημένους έως και τις 29/3). Ζυγοί και Κριοί αυτής της παραγράφου μπορείτε να αναμένετε λιγότερα ή περισσότερα, αναλόγως του προσωπικού σας αστρολογικού χάρτη.

Μαχητικοί, αποφασιστικοί, υγιώς ορμητικοί κι αποτελεσματικοί αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Ταύροι κι Αιγόκεροι που γεννηθήκατε μετά τις 17/5 και μετά τις 17/1, αντίστοιχα, όπως και οι Δίδυμοι της 21-22-23/5 και οι Υδροχόοι της 20-21-22/1.

Με μαεστρία και σωστή διαχείριση (αποφεύγοντας τη ζημιογόνο επιθετικότητα ή την προκλητική συμπεριφορά), φέρνετε θαυμάσια αποτελέσματα κι εσείς οι Παρθένοι που γεννηθήκατε μετά τις 19/9, αλλά και οι Τοξότες που έχετε γενέθλια μετά τις 19/12. Με τις ίδιες προϋποθέσεις θα τα πάτε πολύ καλά κι εσείς οι Ζυγοί της 23-24-25/9 και Αιγόκεροι της 21-22-23/12.

Δίδυμοι και Ιχθύες που γεννηθήκατε μετά τις 17/6 και μετά τις 17/3, αντίστοιχα, καθώς και Κριοί της 21-22-23/3 και Καρκίνοι της 21-22-23/6 καλό θα είναι να μετριάσετε τη βιασύνη / επιπολαιότητα ή και τη νευρικότητα που ενδεχομένως θα μπορούσε να φέρει ζημιές και προβλήματα κατά τις μέρες που ακολουθούν (η τάση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη όσον αφορά στο τελικό της αποτέλεσμα).

Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» είναι αναμενόμενη τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 8-9/5 και τους Αιγόκερους της 8-9/1, αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 10-11/9 και της 8-9/3, αντίστοιχα.

Σύντομα θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε σχετικά με τη νέα σελήνη του μήνα!

Ευχές για μια εποικοδομητική εβδομάδα σε όλες κι όλους!

 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ