Τα ζώδια της εβδομάδας

Η εβδομάδα μας

12-18/10/2015

(νέα σελήνη στο Ζυγό!) 

Πλανητικές διελεύσεις –

ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια

   

Ξημερώματα Τρίτης, 13/10/2015, πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (ώρα Ελλάδος 03:07).

Ως γνωστόν, ο άξονας Κριού / Ζυγού αποτελεί τον κατ’ εξοχήν άξονα πολέμου / διπλωματίας.

Μια νέα σελήνη στο ζώδιο της Αφροδίτης και της έξαρσης του Κρόνου, σε ένα δύστροπο  σημείο  του ζωδιακού (19η Ζυγού), όπου η θεωρία μιλάει για ταλαιπωρίες, παρασκήνιο, πτώσεις αρχηγών, σκοτάδι και προβλήματα, σε συνδυασμό με τον άξονα των ασθενικών καταστάσεων, της σύγχυσης και των βασάνων, αλλά και με τη συμμετοχή του Ουρανού σε όψη αντίθεσης, θα μπορούσε (κατά Ebertin) να δώσει (τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο δράσης): εκνευρισμούς, ασθένειες που εκδηλώνονται ξαφνικά ή που οφείλονται στην ένταση, ξαφνικές ρήξεις και προβλήματα (με παρασκήνιο) σε σχέσεις, συνεργασίες και διπλωματικές προσπάθειες.

 

Σε προσωπικό επίπεδο, η νέα αυτή σελήνη δείχνει ότι κατά τις επόμενες 28 ημέρες θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις αλλαγές ή στα καινούργια δεδομένα που έρχονται με τις ανάλογες απαιτήσεις / εκνευρισμούς / προβλήματα / διλήμματα (ή που εσείς προκαλείτε με ξαφνικό / απροσδόκητο / επαναστατικό τρόπο) εσείς ( Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχετε γενέθλια (πολύ κοντά) στις: 9/4, 11/7, 12/10, 9/1, 25/5, 27/8, 26/11, 23/2.

 

Παράλληλα, η νέα αυτή σελήνη επιφυλάσσει έως και τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου μια θετική εξέλιξη, ένα ελπιδοφόρο μάλλον ξεκίνημα στους Διδύμους, στους Υδροχόους, αλλά και σε ορισμένους Τοξότες και Λέοντες που γεννηθήκατε κοντά στις: 9/6, 8/2, 11/12, 11/8.

 

Μελετώντας γενικότερα την εβδομάδα που ξεκινά, έχουμε να σημειώσουμε τα παρακάτω:

 

Τύχη (σε οικονομικά / πρακτικά ή συναισθηματικά ζητήματα είτε υπό τη μορφή ηθικής δικαίωσης / επιβεβαίωσης) αναμένει κυρίως τους Ταύρους και τους Αιγόκερους του α’ δεκαημέρου (γεννημένους αντίστοιχα έως το τέλος Απριλίου κι έως το τέλος Δεκεμβρίου). Ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο και τη δομή του, η τύχη αυτή θα μπορούσε να αφορά και ορισμένους Παρθένους και Ιχθύς που γεννηθήκατε έως και την 1/9 και έως και τις 28/2 αντίστοιχα.

 

Μεγάλες ευκαιρίες, σημαντικά βήματα προόδου, κατακτήσεις που έχουν βάσεις και ισχυρή προοπτική επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθύς, αλλά και σε ορισμένους Σκορπιούς και Καρκίνους που έχετε γεννηθεί συγκεκριμένα στις: 3-4/5, 5-6/9, 3-4/1, 3-4/3, 5-6/11, 5-6/7.

 

Σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο φαίνεστε αυτήν την εποχή ιδιαιτέρως ορμητικοί και αποφασιστικοί- μαχητικοί στη δράση οι γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο της Παρθένου, του Ταύρου, του Αιγόκερω, αλλά και του Τοξότη.

Ωστόσο, Παρθένοι – Τοξότες, όπως και Ιχθύες και Δίδυμοι θα πρέπει να φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στην ένταση, στις κόντρες, και στη διαχείριση κάθε πρόκλησης.

 

Θ’ αναφερθώ, επίσης, στον γνωστό- άγνωστο Ποσειδώνα και στα πλανητικά παιχνίδια του, αφού κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν ίσως φέρει αφορμές σύγχυσης, εξαπάτησης, εξιδανίκευσης ή διάψευσης προσδοκιών , αλλά κι αίσθηση ματαίωσης ή ασθενικότητας σε κάποιους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννηθήκατε συγκεκριμένα (πολύ κοντά) στις: 28/5, 30/8, 29/11, 26/2, 12/4, 14/7, 15/10, 12/1 (προσέξτε σ΄ επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών, οικονομικών,  αλλά και με μικρο-προβληματάκια που ενδεχομένως προκύπτουν στο απεκκριτικό / εντερικό σύστημα του οργανισμού λόγω κάποιας διατροφικής αλλεργίας / δυσανεξίας).

 

Τέλος, σ’ επίπεδο διαπραγμάτευσης / (εμπορικής) συνδιαλλαγής, δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, μετακινήσεων και μικρών συμφωνιών είτε και επωφελών συμπτώσεων η εβδομάδα δίνει περισσότερα πρωτίστως στους Διδύμους του Μαΐου, στους Υδροχόους του Ιανουαρίου, στους Λέοντες του Ιουλίου, στους Τοξότες του Νοεμβρίου και δευτερευόντως (αναλόγως με τη διαχείριση που υποστηρίζει ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης) στους Κριούς του Μαρτίου και στους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου. Εσείς οι τελευταίοι (Κριοί-Ζυγοί), βεβαίως, καλό είναι να προσέχετε / μετριάζετε τον εκνευρισμό σας στα διαπροσωπικά πάρε-δώσε, καθώς δεν είναι δύσκολο να παρεξηγηθείτε με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

 

Ευχές για μια εποικοδομητική εβδομάδα σε όλες κι όλους!

Παρακολούθησε την εκπομπή

«Φθινόπωρο 2015: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια»

 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

– Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ