Τα ζώδια της εβδομάδας

Η  τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου φαντάζει για κάποιους ενδιαφέρουσα και για άλλους πολλά υποσχόμενη κι όμορφα ανατρεπτική!

Η πανσέληνος της 29/8 στο ζώδιο των Ιχθύων επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις κυρίως στους Καρκίνους και στους Σκορπιούς, αλλά και σε πολλούς Ιχθύς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους που έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο / Οκτώβριο / Φεβρουάριο / Αύγουστο / Δεκέμβριο / Απρίλιο, αντίστοιχα.

Βεβαίως, όσοι ανήκετε στα μεταβλητά και στα παρορμητικά ζώδια και συγκεκριμένα έχετε γενέθλια πολύ κοντά στις 27/5 (Δίδυμοι), 29/8 (Παρθένοι), 29/11 (Τοξότες), 25/2 (Ιχθύες), 10/4 (Κριοί), 12/7 (Καρκίνοι), 13/10 (Ζυγοί), 10/1 (Αιγόκεροι), θεωρήστε πως η πανσέληνος ενδεχομένως σημαίνει για εσάς μια ξαφνική αλλαγή. Ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για μια τυχερή, απροσδόκητη αλλαγή είτε για μια συγκυρία που σας βρίσκει απροετοίμαστους, αλλά βρίσκετε την κατάλληλη διέξοδο κι αντεπεξέρχεστε. 

Ο Ήλιος διελαύνει πλέον στο ζωδιακό χώρο της Παρθένου φωτίζοντας εσάς που έχετε το ζώδιό σας ή τον ωροσκόπο σας στα γήινα ζώδια (Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως). Σαφώς, για την εβδομάδα που θα κυλήσει, πιο πολύ βοηθιέστε ενεργειακά και αισθάνεστε πιθανότατα καλύτερα, αν γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο των εν λόγω ζωδίων (δηλ. κατά τον Αύγουστο, Απρίλιο, Δεκέμβριο, αντιστοίχως).

Σε επίπεδο επικοινωνίας, εμπορικής διαπραγμάτευσης, μετακινήσεων, συνδιαλλαγών, επαφών, προτάσεων και συνεννοήσεων η εβδομάδα που ακολουθεί ευνοεί περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε στα παρακάτω χρονικά διαστήματα εντός των ζωδίων: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, εφόσον γεννηθήκατε αντίστοιχα μετά τις 14/5, μετά τις 16/9, μετά τις 14/1, μετά τις 16/11, μετά τις 14/3, μετά τις 16/7. Επίσης οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες που γεννηθήκατε αντίστοιχα έως και τις 25/5, έως και τις 27/9, έως και τις 24/1, έως και τις 25/3, έως και τις 27/7, έως και τις 27/11. Από την ομάδα αυτής της παραγράφου, θυμηθείτε εσείς οι Παρθένοι, Ιχθύες, Ζυγοί και Κριοί, ότι βάσει προσωπικού ωροσκοπίου, πιθανότατα θα χρειαστεί να επιδείξετε μαεστρία στη διαχείριση του λόγου / της νευρικότητας / των καταστάσεων / της οδήγησης , έτσι ώστε να αποφύγετε μικρές παρεξηγήσεις  / «ζημιές- ατυχήματα».

Κατά  τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου το σύμπαν προσφέρει ευεργεσία με κάθε τρόπο και σε οποιοδήποτε επίπεδο (υλικό / συναισθηματικό / ηθικό / πρακτικό) ως εξής:

–       Στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους που έχετε γενέθλια στις 5-7/4, 7-9/8, 7-9/12, 4-6/2

–       Στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθύες που έχετε γενέθλια στις 22-24/4, 25-27/8, 23-26/12, 21-23/2

Όσον αφορά στην αποφασιστικότητα, στην υγιή διεκδίκηση και μαχητικότητα, στη δράση κι επίτευξη, οι μέρες που ακολουθούν δίνουν την αίσθηση της δύναμης και της επιτυχούς κατακτητικής ορμής κυρίως στους:

–       Κριούς, Τοξότες που έχετε γενέθλια από τις 30/3 έως τις 4/4 κι από την 1/12 έως τις 6/12, αντίστοιχα

–       Λέοντες, Σκορπιούς που έχετε γενέθλια από την 1/8 έως τις 6/8 κι από την 1/11 έως τις 6/11, αντίστοιχα (για εσάς η τάση ισχύει ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και δεδομένου ότι θα αποφύγετε την προκλητική / αλαζονική / επιθετική συμπεριφορά)

Τέλος, έχουμε κι εσάς που θα πρέπει να επαγρυπνείτε μπροστά σε εντάσεις που ενδεχομένως θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση: Ταύροι και Υδροχόοι που γεννηθήκατε από τις 29/4 έως τις 4/5 κι από τις 29/1 έως τις 3/2, αντίστοιχα, αλλά και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που έχετε γενέθλια μετά τις 14/6, μετά τις 16/9, μετά τις 16/12, μετά τις 14/3, αντίστοιχα, προσέξτε τη σχετική τάση φόρτισης των ημερών!

 

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ