Συννεφιασμένη Κυριακή…

Συννεφιασμένη Κυριακή…

Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα με βοριάδες στα πελάγη που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια του νομού και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη,ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 εως 17 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 εως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18εως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εώς 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ