Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Στην εκ νέου σύλληψη του Χρήστου Μαυρίκη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα Σπάτα, προχώρησαν πριν από λίγο οι αρχές.
- Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2), καθώς με απόφαση του Τμήματος Εκτελέσεων της Εισαγγελίας Αθηνών αντικαταστάθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός με ηλεκτρονική επιτήρηση.
- Ο Χρήστος Μαυρίκης οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων και αναμένεται η απόφαση για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα μεταφερθεί.
Στην εκ νέου σύλληψη του Χρήστου Μαυρίκη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα Σπάτα, προχώρησαν πριν από λίγο οι αρχές.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλύψεις», ο Χρήστος Μαυρίκης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2), καθώς με απόφαση του Τμήματος Εκτελέσεων της Εισαγγελίας Αθηνών αντικαθίσταται το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, που του είχε επιβληθεί.
Ο Χρήστος Μαυρίκης οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων και αναμένεται η απόφαση για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα μεταφερθεί.
