Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πληροφορίες για έξι νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Τραγωδία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023 μετά την σύγκρουση τρένων.

Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη – Πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες, ακρωτηριασμένους

Tο συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023 στο ύψος του Ευαγγελισμού, κοντά στο σημείο που βρίσκεται το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Η επιβατική αμαξοστοιχία με 350 επιβάτες εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη, και αναχώρησε στις 19:22.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική Υπηρεσία, υπάρχουν αναφορές για έξι νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και εγκλωβισμένους μέσα στα βαγόνια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από τα βαγόνια. Μάλιστα κάποια από τα βαγόνια τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη – Αναφορές για τραυματίες και εγκλωβισμένους

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η 8η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και συνολικά 30 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και γιατροί από Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Μεταφέρονται στα Νοσοκομεία της Λάρισας οι τραυματίες

Και στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας μεταφέρονται, κατόπιν εντολής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, οι τραυματίες της αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκε αργά το βράδυ έξω από τη Λάρισα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

σύγκρουση τρένων σύγκρουση τρένων

Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ