Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη – Πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες, ακρωτηριασμένους

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από την σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών (μιας εμπορικής και μιας επιβατικής) στα Τέμπη.

Tο συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023 στο ύψος του Ευαγγελισμού, κοντά στο σημείο που βρίσκεται το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Η επιβατική αμαξοστοιχία φέρεται ότι εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα, και αναχώρησε στις 19:22. Τρία βαγόνια της έχουν εκτροχιαστεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύγκρουση έγινε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και υπάρχουν πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η 8η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και συνολικά 30 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και γιατροί από Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη. Έπειτα από εντολή του Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας άνοιξαν τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου Εκτροχιασμός τρένου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ