Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του Μυρτούς

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του Μυρτούς

Άφωνους άφησε τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σύρου η μητέρα της Μυρτούς με την συγκλονιστική της κατάθεση.

«Όταν πλησίασα το σημείο είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα της κοπέλας, η οποία βρήκε την κόρη της ετοιμοθάνατη στην παραλία της Χρυσής Ακτής το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο και πρόσθεσε:

«Έβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό, πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Πρησμένο και αυτό και ματωμένο. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή. Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό.  Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όλο της το πρόσωπο ήταν σπασμένο. Τέσσερις μήνες μετά το συμβάν πήγα πάλι στο ίδιο σημείο.  Ήθελα να το δω. Ήθελα να δω το μέρος που κακοποιήθηκε το παιδί μου.

Παρόλο που έβρεξε και η θάλασσα ξέβραζε τα νερά της, τα βράχια είχαν ακόμα το αίμα του παιδιού μου. Εννέα φιάλες αίμα της χορηγήσαν στο νοσοκομείο», κατέληξε η  μητέρα της Μυρτούς, η οποία με την έναρξη της διαδικασίας προσπάθησε να προσεγγίσει τον 23χρονο Πακιστανό κατηγορούμενο, αλλά την εμπόδισαν οι αστυνομικοί.

 

Πηγή φωτο: syrostoday.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Ζήτησε συγγνώμη ο Πακιστανός για την Μυρτώ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ