Στο φως νέα “μυστικά” για το θρίλερ του Κορωπίου

Διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας έχει πάρει το πρωτοφανές έγκλημα με θύμα την 38χρονη στο Κορωπί, καθώς αποκαλύπτεται ότι η δολοφονία της έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, ηλικίας 13 και 11 χρονών.

Τα δύο παιδιά πάγωσαν βλέποντας την 26χρονη σύντροφο του πατέρα τους να κατακρεουργεί σε κατάσταση αμοκ με πέντε μαχαιριές τη μητέρα τους και αντίζηλό της, χωρίς να μπορούν να την εμποδίσουν.

«Μπαμπά, την έσφαξε τη μαμά μου» είπε σοκαρισμένο μέσα σε λυγμούς το 13χρονο αγόρι στον πατέρα του, μόλις τον είδε να φτάνει στην αυλή του σπιτιού, όπου κειτόταν αιμόφυρτη η μητέρα του, σύμφωνα με την Espresso.

Το παιδί έχει υποστεί ισχυρό σοκ και χρειάστηκε η παρουσία ψυχολόγου για να καταθέσει όσα φρικτά βίωσε μαζί με το 11χρονο αδελφάκι του.

«Βρισκόμουν με τον αδελφό μου μέσα στο σπίτι όταν ξαφνικά ακούσαμε τη μητέρα μας να φωνάζει. Καλούσε σε βοήθεια. Βγήκαμε αμέσως έξω και εκείνη τη στιγμή την είδαμε να μαχαιρώνει τη μητέρα μας. Την είχε ρίξει στο έδαφος και τη μαχαίρωνε. Τρέξαμε αμέσως και προσπαθήσαμε να τις χωρίσουμε, μέχρι που έφτασε ο πατέρας μας», κατέθεσε ο 13χρονος.

Μαλλιοτράβηγμα

Πλέον, τόσο τα δύο παιδιά που έχασαν τη μητέρα τους όσο και τα δύο μωρά της δολοφόνου, ηλικίας 23 και 11 μηνών, φιλοξενούνται από συγγενικά τους πρόσωπα περιμένοντας τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για την τύχη τους.

Από τη νεκροτομή, προέκυψε ότι το θανάσιμο πλήγμα στην 38χρονη ήταν μια μαχαιριά στον πνεύμονα.

Η 26χρονή περιέγραψε κυνικά στην απολογία της όσα την οδήγησαν στη δολοφονία και ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκαν λεκτική πρόκληση και μαλλιοτράβηγμα. Στην απολογία της, η 26χρονη ζήτησε να πάρει τα παιδιά της μαζί της στη φυλακή, παρότι ο δικηγόρος της, Βασίλης Ταουξής έχει αιτηθεί την εξέτασή της από ειδικό ψυχίατρο πραγματογνώμονα.

Μάλιστα, η αδελφή του 41χρονου πατέρα των παιδιών, έκανε λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 26χρονης αναφέροντας: «Δεν ήθελε το μωρό, δεν το αγαπούσε, μου έλεγε ότι θα το πετάξει το παιδί στα σκουπίδια προκειμένου να απαλλαγεί από αυτό».

«Ερωτικό τρίγωνο με ολέθρια κατάληξη»

Για την «ολέθρια κατάληξη μίας θνησιγενούς αρρωστημένης κατάστασης, ενός ερωτικού τριγώνου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος της 26χρονης, Βασίλης Ταουξής, τονίζοντας ότι τώρα προέχει το μέλλον των παιδιών.

«Η πελάτισσά μας, διακατεχόμενη από βρασμό ψυχικής ορμής, πέρασε το όριο του ποινικά ανεκτού. Η θόλωση που όπλισε το χέρι της είχε ως συνέπεια δύο διαλυμένα σπίτια, μια ζωή χαμένη και πολλές κατεστραμμένες και τέσσερα παιδάκια ορφανεμένα» αναφέρει και χαρακτηρίζει την 26χρονη «κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν γεννήθηκε εγκληματίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ως προς την προτεραιότητα που έχουν τα παιδιά κινήθηκε και ο συνήγορος του 41χρονου πατέρα. «Προσέχουν τα παιδιά του πελάτη μου. Θέλει να τα φροντίζει, όπως τα φρόντιζε και πιστεύει ότι η Δικαιοσύνη θα του δώσει την ευκαιρία να τα μαζέψει από τον δρόμο. Έχει μετανιώσει», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργίου.

Νέες αποκαλύψεις

Την ώρα που έρχονται στο φως βρόμικα μυστικά του ερωτικού τριγώνου αποκαλύπτεται η ύπαρξη και πέμπτου παιδιού από την «πέτρα του σκανδάλου». Και μέσα σε όλα αυτά, ο ίδιος ο 41χρονος, αντιδρά μέσω του συνηγόρου του, στο αίτημα της συντρόφου του για μεγάλωμα των παιδιών τους μέσα στη φυλακή. «Δεν θα επιτρέψει-στο μέτρο που μπορεί φυσικά, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον τελικό λόγο – να μεγαλώσουν τα παιδιά του στη φυλακή…», δήλωσε στην «Espresso», ο κ. Γεωργίου, συνήγορος του 41χρονου.

Η ύπαρξη ακόμη ενός παιδιού από Τρίτη γυναίκα, αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον 41χρονο στις αστυνομικές αρχές όταν ρωτήθηκε σχετικά. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso φέρεται να είπε: «υπάρχει ένα παιδί αλλά η μητέρα του δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μου στο μεγάλωμά του. Τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται».

Ο 41χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ζήτησε τα παιδιά της στη φυλακή η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία στο Κορωπί – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε σε κλάματα ο 41χρονος από το Κορωπί: “Έφυγε το καλύτερο κορίτσι” φώναξε στους δημοσιογράφους

Τι ζήτησε από τον ανακριτή η 26χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ