Στο αναμορφωτήριο o 15χρονος της σπείρας που «ρήμαξε» την Ξάνθη

Στο αναμορφωτήριο o 15χρονος της σπείρας που «ρήμαξε» την Ξάνθη

Στο αναμορφωτήριο Βόλου οδηγείται ο 15χρονος από το Δροσερό που συμμετείχε στη σπείρα ανηλίκων που διέπραξε τουλάχιστον 12 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε ανήλικους, και πιο συγκεκριμένα αγόρια 15, 12, 11, 10 και 8 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές καθώς από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου είχαν διαπράξει τουλάχιστον 12 διαρρήξεις και κλοπές, σε σπίτια, αποθήκες και καταστήματα της περιοχής.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον της Δικαιοσύνης η οποία και αποφάνθηκε για την αθώωση των τεσσάρων μικρότερων ανηλίκων καθώς και για τη μεταφορά του 15χρονου, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για το ίδιο αδίκημα, στο αναμορφωτήριο του Βόλου.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως και οι γονείς των ανηλίκων θα βρεθούν ενώπιον των Δικαστικών Αρχών μιας και τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται πως οι ανήλικοι κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων – κλοπών, αφαίρεσαν συνολικά:

το χρηματικό ποσό των 722 ευρώ, 2 ποδήλατα, 3 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 4 ηλεκτρικές συσκευές, 2 κινητά τηλέφωνα, 1 φακό.

Πηγή: Thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ