Στη δημοσιότητα δίνουν οι Aρχές τα στοιχεία του ιερέα – Οι υπόνοιες ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα και η έρευνα στο στενό περιβάλλον του

Αίτημα προς τις δικαστικές αρχές για την άρση απορρήτου προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες η φωτογραφία και τα στοιχεία του ιερέα, έχει καταθέσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και μάλιστα θέλουν αυτό να συμβεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα καθώς έχουν πολύ σοβαρές υποψίες ότι το ανήλικο κορίτσι που κατήγγειλε τον βιασμό του ίσως δεν είναι το μοναδικό θύμα του 37χρονου ιερέα.

Ήδη σήμερα αναμένεται να καταθέσει στο τμήμα Ανηλίκων και η 18χρονη από τα Κάτω Πατήσια που χθες, μιλώντας σε δημοσιογράφους, περιέγραψε ότι είχε δεχθεί και η ίδια ανάρμοστες προτάσεις από τον λειτουργό να βρεθούν μόνοι τους δίνοντας της μάλιστα και χρήματα.

Και άλλα θύματα;

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση εκφράζουν φόβους ότι και άλλα ανήλικα κορίτσια έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άνθρωπο και στρέφουν την έρευνά τους ακόμη και στο στενό του περιβάλλον καθώς έχουν σχηματίσει την άποψη ότι εκεί υπάρχει κάποιο κορίτσι που η συμπεριφορά του μαρτυρά ότι έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε αυτό.

“Αρκεί να ξεπεράσει τους φόβους της και να αποφασίσει να μιλήσει” λένε με νόημα οι άνθρωποι που χειρίζονται την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση και συμπληρώνουν “ίσως αποδειχθεί ότι αυτή η ιστορία έχει μεγάλο “βάθος”!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr δεν αποκλείεται η έρευνα να πάει αρκετά πίσω σε βάθος χρόνου ακόμη και εκτός Αττικής.

Ακόμη και στην ιδιαίτερη πατρίδα του ιερέα, όταν ξεκίνησε ως ιεροψάλτης στην εκκλησία της περιοχής του, έγινε  διάκος και αργότερα χειροτονήθηκε ιερέας, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, του θείου του και ενός εκ των τεσσάρων αδελφών του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ