Σταμάτης Γιατράκος: Πέθανε ο γνωστός μουσικός παραγωγός

Πέθανε ο Σταμάτης Γιατράκος. Ο μουσικός παραγωγός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Απριλίου.

Ο Σταμάτης Γιατράκος ήταν ο άνθρωπος πίσω από την επιλογή των μουσικών που ακούσαμε σε πολλές σειρές, μεταξύ αυτών: «Άγριες Μέλισσες», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Σαββατογεννημένες», «Τούρτα της μαμάς» και «50-50».

Ακόμα, ο μουσικός παραγωγός είχε επιμεληθεί τη μουσική και πολλών θεατρικών παραστάσεων.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Σταμάτη Γιατράκο, μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά τους: η Νίκη Παλληκαράκη, η Έλενα Ακρίτα και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στην ανάρτησή της η Νίκη Παλληκαράκη αναφέρει: «Αντίο Σταμάτη Γιατράκο μου αγαπημένε, σ’ ευχαριστώ για τις συνεργασίες μας, ήσουν υπέροχος άνθρωπος!».

«Ο Σταμάτης Γιατράκος ο φίλος, ο συνεργάτης, ο υπέροχος άνθρωπος που γέμισε τη ζωή μας με μουσικές εξαίσιες δεν μένει πια εδώ. Πονάει πολύ αυτό, Σταμάτη. Και τον Γιώργο κι εμένα κι όλους όσους σε αγαπήσαμε», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε στην δική της ανάρτηση: «Στην αρχή νόμιζα πως είναι κάποιο κακό αστείο… Η απώλεια σου με πονάει πολύ φίλε μου, είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου όσο θα ζω με απέραντη αγάπη… Καλό σου ταξίδι στο Φως φίλε μου αγαπημένε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ