Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη εταιρείας αθλητικών ειδών στα Σπάτα Αττικής, επί της λεωφόρου Σπατών.
- Οι φλόγες καίνε αποθήκη εταιρείας αθλητικών ειδών, με το συμβάν να έχει ξεκινήσει περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής.
- Συνολικά 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα επιχειρούν στην κατάσβεση, με τη συνδρομή εθελοντών και οχημάτων ΟΤΑ.
Συνολικά 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περίπου 4.30 το απόγευμα της Κυριακής επί της λεωφόρου Σπατών στο 18ο χιλιόμετρο στα Σπάτα Αττικής.
Οι φλόγες καίνε αποθήκη εταιρείας αθλητικών ειδών. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές και οχήματα ΟΤΑ.
#Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης επί της λεωφ. Σπάτων σε περιοχή του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 21 #πυροσβέστες με 9 οχήματα, εθελοντές και οχήματα ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 22, 2026
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχουν αναφορές για άτομα που βρίσκονταν εντός του χώρου της επιχείρησης.
