Σφακιά: Συνελήφθη 25χρονος έναν μήνα μετά την επίθεση με κατσούνα κατά ηλικιωμένου – Το «θερμό» επεισόδιο και οι χασισοφυτείες

Συνελήφθη έπειτα από έναν μήνα αναζητήσεων ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε με κατσούνα έναν ηλικιωμένο άνδρα, τραυματίζοντάς τον, σε «θερμό» επεισόδιο για κτηματικές διαφορές, που έγινε σε καφενείο στα Σφακιά Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον 25χρονο και τον συνέλαβαν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης τόσο για πρόκληση σωματικής βλάβης όσο και για καλλιέργεια φυτείας χασίς.

Ο άγιος καβγάς και η επίθεση με την κατσούνα

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σε καφενείο στα Σφακιά όπου βρίσκονταν ένας πατέρας με τους δύο γιους του, αλλά και ένας 73χρονος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κάποια στιγμή υπήρξε μία έντονη λογομαχία εξαιτίας κτηματικών διαφορών των δύο οικογενειών, με τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο να απειλεί με όπλο τον 73χρονο. Λίγη ώρα αργότερα, ο πατέρας φέρεται να προέτρεψε τον 25χρονο γιο του να επιτεθεί στον 73χρονο και να τον χτυπήσει με την κατσούνα. Στη συνέχεια, πατέρας και γιοι έφυγαν από το καφενείο.

Ο 73χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί, αφού πήραν τις πρώτες καταθέσεις, προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια των δραστών, ωστόσο, εντόπισαν μόνο τον πατέρα, τον οποίο και συνέλαβαν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

Οι χασισοφυτείες

Μία ημέρα μετά, στις 16 Αυγούστου οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο χασισοφυτείες σε δασική έκταση στα Χανιά. Σε αυτές καλλιεργούνταν 565 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και δύο μέτρων.

Οι αστυνομικοί αφού τα ξερίζωσαν εντόπισαν στοιχεία στον χώρο που έδειχναν ότι καλλιεργητής ήταν ο 25χρονος γιος, ο οποίος αναζητείτο ήδη για την επίθεση σε βάρος του ηλικιωμένου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ