Θεσσαλονίκη: «Γιατί το έκανες αυτό;» – Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Η τελευταία πράξη του δράματος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης γράφτηκε σήμερα με τις κηδείες τόσο της 42χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα πυρά του πρώην συζύγου της, όσο και του 38χρονου δράστη και αυτόχειρα.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Οι γονείς της 42χρονης αναλαμβάνουν προσωρινά την κηδεμονία των δύο παιδιών

Η κηδεία του αστυνομικού τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλαμαριά. Όπως μεταδίδει το Star, το κλίμα στον ιερό ναό ήταν «παγωμένο», με τους γονείς και τους συγγενείς του 38χρονου να μην μπορούν να εξηγήσουν, γιατί προχώρησε σε αυτή την πράξη. «Γιατί το έκανες αυτό;» μονολογούσαν αρκετοί συγγενείς του, ενώ η μητέρα του, σε απόγνωση, ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που το φέρετρο μεταφερόταν στο νεκροταφείο.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Φαινόταν ότι κάτι κακό θα συμβεί» λέει γείτονας της 42χρονης στο enikos.gr

Το πρωί σήμερα τελέστηκε και η κηδεία της 42χρονης στον δήμο Ωραιοκάστρου. Η κηδεία έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, προκειμένου να προστατευτούν τα δύο ανήλικα παιδιά του πρώην ζευγαριού, που ο πατέρας άφησε ορφανά μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο, ωστόσο, ο 38χρονος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και πίεζε την πρώην σύζυγό του για επανασύνδεση. Εκείνη, ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε. Αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ότι ο αστυνομικός είχε εξομολογηθεί σε συγγενείς του τις σκέψεις του να σκοτώσει την άτυχη 42χρονη, φαίνεται όμως πως κανείς δεν έδωσε την βαρύτητα που έπρεπε στα λεγόμενά του.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του “εγώ θα την σκοτώσω”» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον αστυνομικό δράστη

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ο 38χρονος έφυγε από το πατρικό του κι έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του. Αφού έφυγαν τα παιδιά του για να πάνε στο σχολείο, χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της 42χρονης και την αιφνιδίασε. Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Η δεύτερη σφαίρα, που έπληξε την 42χρονη στο στέρνο, ήταν και η μοιραία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ