Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Οι γονείς της 42χρονης αναλαμβάνουν προσωρινά την κηδεμονία των δύο παιδιών

Οι γονείς της 42χρονης αναλαμβάνουν προσωρινά την κηδεμονία των δύο αγοριών του ζευγαριού, μετά την δολοφονία της γυναίκας από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναικοκτονία που συνέβη το πρωί της Τρίτης (12/9) έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του ζευγαριού – Εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, την κηδεμονία των δύο παιδιών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος με προφορική εντολή Εισαγγελέα, ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από εκθέσεις κοινωνιολόγων, το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Το άγριο έγκλημα έγινε στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Κομνηνών 27. Ο 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του “εγώ θα την σκοτώσω”» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον αστυνομικό δράστη

Τα δύο παιδιά είχαν ξεκινήσει για το σχολείο τους την στιγμή που ο πατέρας τους εισέβαλε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της 42χρονης και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σχολείο των δύο αγοριών, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό τους και να τους παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ