Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Δύο φορές πυροβόλησε την 42χρονη ο αστυνομικός, μοιραία η σφαίρα στο στέρνο της

Δύο φορές πυροβόλησε την 42χρονη πρώην σύζυγό του ο 38χρονος αστυνομικός πριν βάλει τέλος στη ζωή του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η μοιραία σφαίρα που έπληξε την άτυχη γυναίκα και την τραυμάτισε θανάσιμα, ήταν αυτή που την βρήκε στον θώρακα και συγκεκριμένα στο στέρνο, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Οι γονείς της 42χρονης αναλαμβάνουν προσωρινά την κηδεμονία των δύο παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώτη βολή του δράστη πέτυχε την 42χρονη στον αριστερό της ώμο. Ακολούθησε η δεύτερη, που ήταν και η θανατηφόρα, στο στέρνο της. Στη συνέχεια, ο δράστης και αυτόχειρας έστρεψε την ίδια καραμπίνα στο κεφάλι του και πάτησε την σκανδάλη.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στις δύο σορούς δεν φαίνεται να προκύπτει προηγούμενη πάλη μεταξύ τους. Ο 38χρονος αιφνιδίασε την πρώην σύζυγό του, καθώς την πυροβόλησε στον διάδρομο της πολυκατοικίας, στον 6ο όροφο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του “εγώ θα την σκοτώσω”» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον αστυνομικό δράστη

Τη νεκροτομή στις δύο σορούς διενήργησε η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ