Σέρρες: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 11χρονου – Με λευκά τριαντάφυλλα οι συμμαθητές του

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες. Οι γονείς, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη, ο οποίος σκοτώθηκε από την έκρηξη του λέβητα, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του 9ου δημοτικού σχολείου.

Σέρρες: Ο 11χρονος δεν ήθελε να πάει στο σχολείο την ημέρα που συνέβη η τραγωδία – Τι λέει ο θείος του νεκρού μαθητή

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών βρέθηκαν όλοι οι συμμαθητές του 11χρονου, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, συγγενείς και φίλοι του άτυχου παιδιού που τον αποχαιρέτησαν με βουβό θρήνο, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού και η μικρότερη αδελφή του. Η οικογένεια μετακόμισε πριν από έναν χρόνο από την Αθήνα στις Σέρρες, τόπο καταγωγής της μητέρας, σε αναζήτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τα παιδιά τους.

Θρήνος στις Σέρρες: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο μαθητή

Μία οικογένεια πενθεί και μαζί της όλη η πόλη. Από το πρωί οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο δημαρχείο της πόλης των Σερρών και οι παιδικές φωνές «πάγωσαν», αφού όλα τα σχολεία του δήμου σήμερα παρέμειναν κλειστά.

Ο θείος του 11χρονου μαθητή, φανερά συγκλονισμένος, ζήτησε από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο τέτοιο τραγικό περιστατικό.

Σέρρες: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης» – Το συγκινητικό σημείωμα συμμαθητή του

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, μαθητές, γονείς και φίλοι επισκέφθηκαν το κλειστό δημοτικό σχολείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 11χρονος αφήνοντας λίγα λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης. Στον εξωτερικό τοίχο της σχολικής μονάδας έχει αναρτηθεί πανό που γράφει: «Ο θάνατος σου δεν θα ξεχαστεί. Θέλουμε σχολεία ασφαλή. Μαθητές Σερρών».

Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η οικογένεια, όπως δήλωσε το πρωί ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, τονίζοντας ότι κάποιοι μετέτρεψαν το σχολείο σε ωρολογιακή βόμβα.

Δείτε εικόνες που μεταδίδει το epiloges.tv:

κηδεία Σέρρες

κηδεία Σέρρες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ