Σε live μετάδοση στο YouTube η κηδεία του Mad Clip

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Συγγενείς και φίλοι του θα πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου.

Η κηδεία του Πίτερ Αναστασόπουλου, όπως είναι το κανονικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου θα μεταδώσει ζωντανά στο Youtube την κηδεία του Mad Clip.

Mad Clip: Το συγκινητικό “αντίο” του Light

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τον θάνατο του Mad Clip και τα μηνύματα αποχαιρετισμού έχουν κατακλύσει τα social media με τον επιστήθιο φίλο του γνωστού τράπερ, τον Light να λέει με ξεχωριστό τρόπο το δικό του “αντίο”.

O Light δημοσίευσε φωτογραφία με τον Mad Clip και έγραψε: «Μέχρι να ξαναβρεθούμε».

Να σημειωθεί πως ο Light ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έφθασε στο σημείο του τροχαίου και αντίκρυσε με τα μάτια του, τον Mad Clip νεκρό. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ακούγεται να κλαίει με λυγμούς. Να φωνάζει “πάει, πάει”, ενώ κάποιοι προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Η ανάρτηση του Light για τον θάνατο του Mad Clip

Στέλλα Μιζεράκη: Το τροχαίο του Mad Clip της ξύπνησε μνήμες για τον Πάνο Ζάρλα

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ Mad Clip σε φρικτό τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Ένα περιστατικό που ξύπνησε οδυνηρές μνήμες και στην πρώην παίκτρια του Power Of Love, Στέλλα Μιζεράκη,  η οποία στις 31 Μαΐου του 2019 είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Ζάρλα.

Έτσι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σε όσους σκέφτονται να πατήσουν λίγο περισσότερο το γκάζι του οχήματος τους.

Παναγιώτης Ζάρλας

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη

«Όταν θέλεις να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω σκέψου… Η ζωή είναι μία και αν χαθεί δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω ούτε υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου τον εαυτό σου και πόσα θα μπορούσες να είχες καταφέρει και πόσες ευτυχισμένες στιγμές θα χάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Σκέψου τους γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά, τη γυναίκα, τον άντρα και τους φίλους σου που περιμένουν να γυρίσεις σπίτι… που περιμένουν να σε δουν! Πόσα ακόμα θα μπορούσες να ζήσεις; Πόσο πολύτιμο χρόνο ζωής έχασες; Όλοι οι δικοί σου θα ζουν με ένα μαύρο κομμάτι νεκρό μέσα τους και μια μαχαιριά στην καρδιά τους.

Ο πόνος που νιώθεις θα σε κάνει να υποφέρεις και ψυχικά και σωματικά και όταν τα καταφέρεις δεν ξεχνιέται ούτε σβήνεται. Συνηθίζεις να επιβιώνεις και να ζεις με αυτόν. Αν δεν ξέρεις πως είναι αυτά τα συναισθήματα (που εύχομαι να μη μάθεις ποτέ) προσπάθησε να φανταστείς έστω για λίγο πώς είναι» έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε την ανάρτηση:

Χρήστος Μάστορας: Το “αντίο” στον Mad Clip με μια συγκλονιστική ανάρτηση

Το δικό του “αντίο” στον Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη είπε ο Χρήστος Μάστορας, με μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media.

“Το νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση… Φεύγοντας έτσι και υπενθυμίζοντας μου ποσό κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι είναι σαν να μου ρίχνεις μια σφαλιάρα να συνέλθω από κακό μεθύσι… Ξενερώνω αλλά ζαλίζομαι ακόμα… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την παράνοια…

Η φωνή σου θα παίζει για πάντα δυνατά από αυτοκίνητα στις γειτονιές. Ελπίζω μαζί με την ευφορία και την αδρεναλίνη που μας προσφέρει να αποτελεί μια υπενθύμιση και μια προειδοποίηση για όλους μας…

Όσες φορές τα είπαμε ήσουν με το χαμόγελο στα χείλη και με αέρα νικητή! Rest in peace Mad Clip“.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram για τον Mad Clip

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ