Mad Clip: Χιλιάδες άτομα τη νύχτα στο σημείο που σκοτώθηκε

Ο Mad Clip έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη ζωή, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε και “καρφώθηκε” σε κολώνα. Το super car του τράπερ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ο ίδιος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών.

Η τραγική είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στους θαυμαστές του καθώς ο τράπερ ήταν πολύ δημοφιλής στη νεολαία. Το βράδυ της Παρασκευής, χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, εκεί που κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

mad clip

Σύμφωνα με το MEGA, περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κεράκι, ενώ άλλοι άφηναν το μπουκάλι της μπύρας τους ή κάποιο σημείωμα. Με αυτόν τον τρόπο είπαν το δικό τους τελευταίο “αντίο” στον τράπερ. Για κάποιο διάστημα διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο.

Κατέθεσε ο οδηγός του Audi

Σημειώνεται τέλος ότι στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi που αναζητούσαν οι αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε εμπλοκή στο δυστύχημα.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση με τη σύντροφό του και πως κράτησε απόσταση ασφαλείας από το αυτοκίνητο του Mad Clip για να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε το βίντεο του MEGA

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip

Στο Βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται η Porsche του Mad να αναπτύσσει ταχύτητα και να παίρνει τη στροφή λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος.

Στο βίντεο διακρίνεται και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες που αναζητούσε η αστυνομία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ