Mad Clip: Ποια στοιχεία εξετάζουν οι Αρχές για το σοκαριστικό τροχαίο

Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip εξακολουθούν να βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές και τελικά εμφανίστηκε, ισχυρίστηκε ότι δεν έκαναν κόντρες και ότι ο ίδιος είχε συνοδηγό την κοπέλα του. Όπως είπε, ήταν μαζί με τον Mad Clip στο φανάρι, όταν άναψε πράσινο ξεκίνησαν αναπτύσσοντας ταχύτητα αλλά κάπου εκεί χωρίστηκαν οι δρόμοι τους.

Mad Clip

Φρέναρε απότομα ο Mad Clip;

Αυτό που ερευνάται όπως μετέδωσε το OPEN, είναι οι ροδιές. Βρέθηκαν δηλ. κάποια σημεία στον δρόμο που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο του τράπερ φρέναρε απότομα. Ψάχνουν να βρουν τι είναι εκείνο που τον έκανε να φρενάρει ξαφνικά και να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που ίσως ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν να φρενάρει απότομα, καθώς θα μπορούσε για παράδειγμα να οφείλεται σε αδιαθεσία.
Σημειώνεται ότι στο σημείο του δυστυχήματος, καθημερινά καταφτάνουν πολλοί νέοι άνθρωποι, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Mad Clip για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ