Mad Clip: Η ανατριχιαστική ανάρτησή του πριν από δύο χρόνια

Συγκλονίζει η ανάρτηση που είχε κάνει ο Mad Clip πριν από δύο χρόνια.

Ο 34χρονος τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε τροχαίο που συνέβη στη Βουλιαγμένη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές του, αλλά και στους καλλιτέχνες με τoυς οποίους συνεργάστηκε.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία ανάρτηση του Mad Clip στο instagram, πριν από δύο χρόνια.

“Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω”, είχε γράψει ο τράπερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

mad clip τροχαίο

Ο γνωστός τράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στη μεγάλη ευθεία προς τη Γλυφάδα.

Mad Clip

Η Πόρσε του Mad Clip “καρφώθηκε” σε δέντρο

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή, ενώ τα ίχνη από το φρενάρισμα στο οδόστρωμα είναι εμφανή.

Ο καλλιτέχνης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του πολυτελούς αυτοκινήτου με την επιχείρηση απεγκλωβισμού του να διαρκεί σχεδόν δύο ώρες.

Στο όχημα δεν υπήρχε άλλος επιβάτης.

Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light από το σημείο του τροχαίου.

Ο γνωστός τράπερ ήταν νωρίτερα σε γάμο φίλου του.

Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η ΕΛ.ΑΣ που προσπαθεί να εξιχνιάσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, έχει συλλέξει οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ότι από το σημείο του τροχαίου την ώρα της πρόσκρουσης, διερχόταν κι ένα άλλο αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά στοιχεία για ένα αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κίτρινου χρώματος και πιθανότατα δεξιοτίμονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο του Mad Clip:
“Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016”.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip, που το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το Dealer και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Από τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ