Mad Clip: Το πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα – Όταν έλεγε “είμαι γκαζάκιας”

Πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα είχε ο Mad Clip που τα ξημερώματα σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Ο δημοφιλής τράπερ είχε απασχολήσει τον περασμένο Φεβρουάριο τις Αρχές καθώς δεν είχε υπακούσει σε σήμα της αστυνομίας να σταματήσει ενώ έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη με τον τράπερ να συλλαμβάνεται τελικά από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Αφού του βεβαιώθηκε σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Mad Clip: “Είμαι κοντράκιας, είμαι γκαζάκιας”

Μία ημέρα μετά την άγρια καταδίωξη και τη σύλληψη, ο Mad Clip μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδινε τη δική του απάντηση.

Mad Clip

“Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας… Είμαι γκαζάκιας…” είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ωστόσο είχε αρνηθεί ότι πέρασε τέσσερα κόκκινα φανάρια. «Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.
Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας… η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ».

mad clip

Το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του Mad Clip στο Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Η Porsche του Mad Clip μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά τη σφοδρή σύγκρουση σε κολώνα ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον καλλιτέχνη. Νωρίς το πρωί έγινε γνωστό πως ο Mad Clip κατέληξε. Η τραγική είδηση του θανάτου του τράπερ προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ