Σε εξέλιξη το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (6/02) στα Ιωάννινα, όπου και σπουδάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντές που «χτένισαν» την περιοχή γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή, χωρίς όμως να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο. Έγινε έρευνα και από αέρος με ελικόπτερο ιδιώτη, η οποία επίσης απέβη άκαρπη. Οι έρευνες στρέφονται πλέον προς πάσα κατεύθυνση.

Η αδελφή του 20χρονου φοιτητή, Ελένη, κοινοποίησε στο Facebook μια νέα φωτογραφία του, στην οποία ο Βαγγέλης φοράει τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως είναι φυσικό η οικογένεια ζει ένα δράμα, καθώς συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την εξαφάνισή του και η αγωνία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Οι αστυνομικές αρχές στα Ιωάννινα εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο από το σουβλατζίδικο που κατέγραψε τον 20χρονο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Παράλληλα ελπίζουν ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, θα προκύψουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στον εντοπισμό του Βαγγέλη.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νεαρός φοιτητής, είχε εκφράσει πέρυσι παράπονα στους γονείς του, ότι έπεσε θύμα «bullying» από συμφοιτητές του.

 

Διαβάστε επίσης:

Θύμα bullying ο εξαφανισμένος φοιτητής στα Ιωάννινα;

Επιχείρηση εντοπισμού του φοιτητή στα Γιάννενα

Εξαφανίστηκε φοιτητής στα Ιωάννινα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ