Σαντορίνη: «Μου είχε κάνει παράπονα για τον 25χρονο» λέει η κόρη του συντηρητή βίλας που σκοτώθηκε – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του συλληφθέντα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 51χρονου συντηρητή βίλας, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας από ύψος 2,5 μέτρων ύστερα από καβγά με τον 25χρονο σεφ, στη Σαντορίνη.

Η τραγωδία συνέβη το πρωί της Τρίτης (26/9) στην Οία. Όπως μετέδωσε το enikos.gr, περίπου στις 09:30, ο 51χρονος Ουκρανός συντηρητής βίλας πιάστηκε στα χέρια με τον 25χρονο Έλληνα συνάδελφό του, σεφ, για ασήμαντη αφορμή.

Και οι δύο, κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού, έπεσαν από ύψος 2,5 μέτρων, με αποτέλεσμα ο 51χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε, ωστόσο κατά τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 25χρονος, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα, συνελήφθη ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Η κόρη του 51χρονου θύματος μίλησε στην εκπομπή Tlive στον Alpha και συγκλονίζει περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά. Πήγα, τον είδα κάτω στο πάτωμα, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Το κεφάλι διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί…», είπε η κόρη του 51χρονου.

«Φύγαμε με ασθενοφόρο, εκεί σταμάτησε η καρδιά του. Και όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός», πρόσθεσε.

Όπως είπε η κόρη του 51χρονου, «ο πατέρας μου δούλευε εκεί 6-7 χρόνια. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, βοηθούσε τους πάντες και ήταν πάντα με το χαμόγελο. Δεν τον γνώριζα (σ.σ. τον 25χρονο), αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από την αστυνομία και από τους γιατρούς, να μου πουν τι ακριβώς έχει συμβεί».

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 25χρονου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του 25χρονου σεφ, δίνοντας μία άλλη εκδοχή για τα όσα συνέβησαν.

«Το παιδί είναι το θύμα, θα λάμψει η αλήθεια. Δυστυχώς, κατέληξε εκεί, θα μπορούσε στη θέση αυτού του ανθρώπου να ήταν το παιδί μου. Λυπάμαι πάρα πολύ πραγματικά. Σήμερα θα μπορούσαμε να θρηνούμε δύο νεκρούς», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 25χρονου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 51χρονος επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος προσπάθησε να προστατευτεί. Ισχυρίζεται ότι ο 51χρονος συντηρητής βίλας έσπρωξε τον 25χρονο από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή, έπεσε και ο ίδιος στο κενό.

«Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο, δεν αντέδρασε καθόλου γιατί τον σεβάστηκε ως μεγαλύτερο σε ηλικία, προσπάθησε να προστατευθεί… Στο τέλος έφυγε από το παράθυρο ο γιος μου, ουσιαστικά τον έσπρωξε και μαζί με την φόρα που είχε έφυγε και ο θανών. Δυστυχώς, λυπάμαι πάρα πολύ, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Μία συγγνώμη γιατί έφυγε ένας άνθρωπος από τον κόσμο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου. Αυτός που φαίνεται θύμα δεν είναι πάντα θύμα, δυστυχώς», λέει ο πατέρας του συλληφθέντα σεφ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ