Πάνος Καμμένος: Το… «αφουμιγκέισον» για τα τρωκτικά στο πλοίο μετά την φωτογραφία με τον ναύαρχο Αποστολάκη

Επανήλθε στο θέμα των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος που έστειλε ένα μήνυμα με αιχμές.

Πάνος Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: Με προκαλείτε, την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε μία ναυτική ορολογία για την «εξολόθρευση τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου».

«Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Πάνος Καμμένος: Οι Πρέσπες ήταν παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα οι Γερμανοί με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και τον ναύαρχο ε.α., Ευάγγελο Αποστολάκη, που βρίσκεται στο στενό πυρήνα συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στη Google, δεν φαίνεται να υπάρχει ο όρος “αφουμιγκέισον” που επικαλείται ο κ. Καμμένος στην ανάρτησή του, παρά μόνον ο όρος “fumigation”, κάτι που επεσήμανε και χρήστης του Χ στον Πάνο Καμμένο.  Πρόκειται για τη διαδικασία καταπολέμησης παρασίτων μέσω της απεντόμωσης για την πρόληψη της εξάπλωσης των παρασίτων και άλλων οργανισμών μέσω της μεταφοράς εμπορευμάτων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εφαρμογή ενός υποκαπνιστικού αερίου στο φορτίο για την εξάλειψη όλων των ζωντανών παρασίτων και οργανισμών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ