Πάνος Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: Με προκαλείτε, την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1. Έπειτα από τρία χρόνια, ο Πάνος Καμμένος μίλησε στην εκπομπή «Αρένα» για το δημοψήφισμα, για το τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις του 2015, ενώ αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία, όπως τόνισε, ήταν μια παγίδα που έθεσαν οι Γερμανοί στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Καμμένου: Δεν έχει το δικαίωμα να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επισημαίνεται πως δεν έχει το δικαίωμα «να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, όπου δημοσιεύει μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015, δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

«25/6/2015 hotel the hotel Bruxelles επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά… κρίμα…», γράφει ο Πάνος Καμμένος.

Πάνος Καμμένος: Οι Πρέσπες ήταν παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα οι Γερμανοί με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης

Στη συνέντευξη, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ο ίδιος, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν πριν από το Eurogroup στον 24ο όροφο ξενοδοχείου, όπου και άκουσε τις απόψεις Βαρουφάκη περί εξόδου από το ευρώ κι ήταν ο ίδιος που πήρε την πρωτοβουλία επικοινωνίας με τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα με την ομόλογό του, Νούλαντ, ώστε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ για να λήξει η διαπραγμάτευση, όπως και έγινε.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει το δικαίωμα να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα για την χθεσινή συνέντευξη του Πάνου Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Πάνο Καμμένο και προσθέτει:

«Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ