Σαλαμίνα: Η καταγγελία της 43χρονης για ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία – Είχε χτυπήσει και τον γιο της

Νεκρή από τα πυρά του βασανιστή συντρόφου της φέρεται να έπεσε η 43χρονη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί έξω από το πατρικό της σπίτι, στη Σαλαμίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο προκειμένου να γλιτώσει από τον 71χρονο.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι η 43χρονη είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές τον ηλικιωμένο για κακοποίηση μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, δεν κατάφερε να γλιτώσει από την μανία του. Τρεις ημέρες μετά την επίσημη καταγγελία και αφού είχε ήδη αλλάξει στέγη, ο δράστης της έστησε φονική ενέδρα, αφαιρώντας την ζωή της. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 71χρονο σύντροφο της 43χρονης, καθώς τον θεωρούν ως τον βασικό ύποπτο για το έγκλημα.

Η νέα γυναικοκτονία έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ενώ τραγικό είναι το γεγονός ότι η 43χρονη είχε βρει την δύναμη να καταγγείλει τον κακοποιητή σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί επτά χρόνια, και να ξεφύγει, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και υπεξαίρεση

Ήταν μεσημέρι του Σαββάτου (2/12), όταν η 43χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας και υπέβαλε έγκληση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και υπεξαίρεση σε βάρος του 71χρονου συντρόφου της, ο οποίος, επίσης ζει στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι το προηγούμενο βράδυ (Παρασκευή 1/12), ο ηλικιωμένος μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα με τον 15χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει με τον προηγούμενο άνδρα της, χτύπησε τον ανήλικο και την ίδια, αφαίρεσε το αυτοκίνητό της και διέφυγε. Μεταξύ άλλων, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, της είχε σπάσει το πόδι, ενώ στο παρελθόν την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά.

Οι αστυνομικές αρχές παρήγγειλαν ιατροδικαστική εξέταση, ενημέρωσαν την 43χρονη να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή του «panic button» και όταν εκείνη δέχτηκε, την εγκατέστησαν στο κινητό της, ώστε να το ενεργοποιήσει, σε περίπτωση που κινδυνεύσει. Η γυναίκα έκανε πράξη και την σύστασή τους να μην επιστρέψει στο σπίτι, όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Έτσι, αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με την μητέρα της και μετέβησαν στο πατρικό της, όπου βρήκε καταφύγιο. Σε έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τον εντοπισμό του δράστη, δεν τον εντόπισαν πουθενά στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναικοκτονία

Στις 6 το πρωί σήμερα (Τρίτη, 5/12), ο δράστης μετέβη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στα Αμπελάκια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκε την 43χρονη στην αυλή του σπιτιού και την πυροβόλησε, πιθανόν με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι για αρκετή ώρα ακούγονταν φωνές, πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Οι γείτονες ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη. Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε γύψο στο πόδι, όταν εντοπίστηκε νεκρή.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 71χρονου συντρόφου της, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της. Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από το θύμα η εφαρμογή για το panik button.

Την προανάκριση για την δολοφονία διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ