Χαμός με το Family Switch στο Netflix: Άστραψαν και βρόντηξαν οι θεατές της ταινίας για την σκηνή «αιμομιξίας» με το φιλί

Οι συνδρομητές του Netflix δηλώνουν αηδιασμένοι από μια «αιμομικτική» σκηνή που περιλαμβάνεται στην νέα χριστουγεννιάτικη ταινία με τίτλο «Family Switch».

Η χριστουγεννιάτικη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Jennifer Garner και Ed Helms, κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα την Παρασκευή (1 Δεκεμβρίου) και είναι αυτή τη στιγμή ο τίτλος της με τις περισσότερες προβολές.

Στην ταινία μια σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση «οδηγεί» τα τέσσερα μέλη της οικογένειας να αλλάξουν σώματα. Έτσι ένα παντρεμένο ζευγάρι «μπαίνει» στα σώματα των δύο παιδιών του.

Η κωμωδία ακολουθεί τα μέλη της οικογένειας καθώς αντιμετωπίζουν την νέα πραγματικότητα και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν ξανά στα σώματα τους.

Τι δείχνει η επίμαχη σκηνή

Ωστόσο μία σκηνή προκάλεσε θυμό και αντιδράσεις από τους χρήστες του Netflix. Σε αυτή τη σκηνή τα δύο παιδιά, που βρίσκονται στα σώματα των γονιών τους, υποχρεώνονται να φιληθούν μπροστά σε φίλους.

Όταν η κόρη, που βρίσκεται στο σώμα της μητέρας της, μπαίνει στο δωμάτιο για μιλήσει με τον αδερφό της, που είναι στο σώμα του πατέρα του, ένας από τους φίλους της μητέρας, της λέει: «Τα ζευγάρια χρειάζονται τουλάχιστον 12 φιλιά την ημέρα για να διατηρήσουν μια σχέση». Τότε άλλος φίλος της οικογένειας παροτρύνει τα δύο αδέρφια να δώσουν ένα φιλί.

Ο αδερφός και η αδερφή στη συνέχεια στέκονται αμήχανα μπροστά στους φίλους των γονιών τους. Το κορίτσι που βρίσκεται στο σώμα της μητέρας της, ψιθυρίζει στον αδερφό της: «Νομίζω ότι πρέπει να φιληθούμε».

Οι φίλοι των γονιών τους, χωρίς να γνωρίζουν για την αλλαγή στα σώματα, αρχίζουν να φωνάζουν τη λέξη «φιλί». «Πρέπει να το κάνεις. Δεν έχουμε επιλογή εδώ. Απλά να είσαι άντρας. Καν ‘το γρήγορα», λέει η αδερφή. Το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει την αηδία του καθώς φιλιέται.

Οι αντιδράσεις

Η δημοσιογράφος για θέματα κινηματογράφου Κόρτνεϊ Χάουαρντ έγραψε στο X/Twitter: «Το Family Switch πέφτει σε πραγματικά χαμηλό σημείο ανάμεσα στις κωμωδίες με ανταλλαγές σωμάτων, καθώς ‘κλέβει’ από όλες τις άλλες χωρίς ενοχές. Αλλά μπορείτε να ευχαριστήσετε το τυχερό αστέρι σας που δεν επιλέγουν το πιο χαμηλό φρούτο: τα αστεία με αιμομιξία. Απλά αστειεύομαι. Και αυτά είναι εκεί. Σας κορόιδεψα».

«Βλέπω αυτή τη νέα ταινία που ονομάζεται Family Switch και θεέ μου η ξαφνική αιμομιξία είναι κάτι που ήταν τόσο απροσδόκητο και περιττό» έγραψε ένας άλλος θεατής.

Ένα άλλο άτομο που παρακολούθησε την ταινία ανέφερε: «Η τυχαία αιμομιξία στο Family Switch με αιφνιδίασε». «Η ταινία του Netflix Family Switch υπονοεί αιμομιξία. Πώς αυτό προώθησε την πλοκή; Και γιατί να το βάλετε αυτό σε μια εορταστική ταινία που διαφημίζεται ως φιλική προς την οικογένεια;», αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή: FOXreport.gr

Social Media: Αυτές οι ρυθμίσεις προστατεύουν το λογαριασμό σας από το να χακαριστεί

PlayStation: «Βροχή» οι καταγγελίες χρηστών ότι ο λογαριασμός τους τέθηκε οριστικά σε αναστολή χωρίς προειδοποίηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ